Livrare gratuita la comenzile peste 300 lei
Livrare gratuita la comenzile peste 300 lei
  • 0
 

Politica de livrare

Magazinul virtual RegalFish.ro va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de Livrare:

Livrare prin curier rapid – NEMO EXPRESS – 27 lei.
Transport GRATUIT pentru toate comenzile mai mari de 300 lei.

Livrarea se face direct la domiciliul clientului. Plata transportului se face la livrare.

Prin modalitatea curier rapid produsele sunt livrate in intervalul 24 si 48 de ore din momentul in care ati confirmat comanda operatorului RegalFish.ro. Acest interval este valabil in zilele lucratoare (luni-vineri). Comenzile primite in weekend vor fi onorate in prima zi a saptamanii urmatoare.

Tarifele pentru livrarile prin Nemo Express cu plata ramburs sunt:
Bucuresti: 22 lei pentru primul Kg. Pentru fiecare kg suplimentar taxa este 1 leu/Kg
In provincie: 27 lei pentru primul Kg. Pentru fiecare kg suplimentar taxa este 1 leu/Kg. Tarif valabil pentru reteaua de localitati Nemo Express. Pentru localitatile aflate in afara ariei Nemo Express se taxeaza 1 leu/km.

RegalFish.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de RegalFish.ro care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu clientul, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de RegalFish.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de RegalFish.ro de la acest client.

Despre plata

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. RegalFish.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.
Plata la livrare: Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs.
Transfer bancar: Metoda de plata preferata de persoanele juridice.
Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe mail, originalul facturii fiind prezent in colet. Dovada platii trebuie trimisa pe mail la adresa office@RegalFish.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul nostru.